Kosovë

Podujeva do të bëhet me Qendër të Karrierës

 

Shkolla e Mesme Teknike “Fan S. Noli” në Komunën e Podujevës do të bëhet me Qendër të Karrierës. Për t’i hapur rrugës kësaj iniciative, të enjten është nënshkruar një marrëveshje ndërmjet kryetarit të Komunës së Podujevës, Shpejtim Bulliqi, ministres së Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MASHTI), Arbërie Nagavci dhe përfaqësuesit të projektit Rritja e Punësimit për të Rinj (EYE).

Bulliqi është shprehur i lumtur që një projekt i tillë po realizohet në Podujevë bazuar në rëndësinë që ka, sipas tij, orientimi në karrierë për nxënësit e shkollave profesionale.