Kosovë

Podujeva nis ndihma për Ukrainën

 

Ndihmat e mbledhura gjatë një aksioni disaditor në Komunën e Podujevës, janë nisur të mërkurën për në Ukrainë.

Sipas njoftimit të Komunës së Podujevës, gjatë këtij aksioni janë grumbulluar pako higjienike, veshmbathje dhe pako shkollore ku, përfshihen edhe dhurata nga nxënësit e shkollave nga Komuna e Podujevës.