Kosovë

Podujeva i përgjigjet pozitivisht nismës për ndihmë Ukrainës

 

Komuna e Podujevës i është përgjigjur pozitivisht nismës së ushtarëve ukrainas për të organizuar një aksion humanitar për Ukrainën. Për këtë qëllim, kryetari i Komunës së Podujevës, Shpejtim Bulliqi, ka ftuar në takim Shtabin Emergent për mbrojtje, shpëtim dhe menaxhimin e krizave.

"Takimi është thirrur me qëllim të diskutimit për organizimin e aksionit humanitar, i cili buron nga iniciativa e ushtarëve ukrainas në Kosovë, e i cili do të zhvillohet në të gjitha komunat e Kosovës", thuhet në njoftimin e Zyrës për informim të Komunës së Podujevës.