Kosovë

Fshatrat me “rrymë fitilaqi”

 

“Në Malishevë na thonë se nuk janë kompetentë për zgjidhjen e problemit tonë, dikush na thotë bëni kërkesa e ankesa në Gjakovë, dikush në Prishtinë, e ne s’po merremi më me këtë punë hiç, por po përpiqemi me përforcues të ndryshëm ta bëjmë rrymën të shfrytëzueshme”, ka thënë Mustafë Javori, banor i fshatit Llazicë

Ismet Kryeziu, kryetar i fshatit Mleçan të Komunës së Malishevës, thotë se ai dhe banorët e këtij fshati kanë shfrytëzuar çdo formë të protestës për të shprehur pakënaqësinë e tyre shkaku i rrymës së pamjaftueshme, por pa asnjë sukses.

"Jemi lodhë duke protestuar shkaku i rrymës së dobët, kemi shfrytëzuar të gjitha format, por kot, ende vazhdojmë të kemi rrymën që nuk na mjafton as për ndriçim të mirë e lëre më për diçka më tepër", ka thënë Kryeziu për KOHËN.