Kosovë

Katër shkolla në Gjakovë kthehen me prani fizike

Foto: KOHA/Ilustrim
 

Katër nga gjashtë shkollat që ishin duke ndjekur mësimin online në Gjakovë, sipas skenarit C, sot i janë kthyer mësimit me prani fizike, ka njoftuar për KOHËN, Zymber Berisha, shef i sektorit të arsimit në DKA-në e Gjakovës.

Aktualisht vetëm SHMLT "Nexhemdin Nixha" dhe Gjimnazi "Hajdar Dushi" janë duke ndjekur mësimet sipas skenarit C dhe nesër pritet të kthehet në objekte edhe SHMLT "Nexhmedin Nixha".