Kosovë

Jep dorëheqje kryetari i Degës së AAK-së në Prizren

 

Kryetari i Degës së Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Lulzim Kabashi, ka dhënë dorëheqje ka kjo pozitë, për siç ka thënë, rezultatet e njëpasnjëshme jo të kënaqshme në këtë komune.

Sipas Kabashit, “duke ndjerë obligim moral që pjesa dërmuese e përgjegjësisë bie mbi mua, është më se e domosdoshme që të hap rrugën për kuadro të reja dhe profesionale”.