Kosovë

Vështirësi qarkullimi në viset malore të Podujevës

 

Reshjet e borës kanë vështirësuar qarkullimin në komunikacion në disa vise malore të Podujevës. Zyrtarët komunalë njoftuan se kompanitë e kontraktuara po bëjnë përpjekje t’i pastrojnë rrugët nga bora.

"Nuk ka bllokim të ndonjë lagjeje apo fshati, të gjitha rrugët janë të kalueshme dhe situata është nën menaxhim të plotë. Në disa zona sidomos në viset malore kanë më shumë vështirësi qarkullimi në komunikacion edhe atje kompanitë e pastrimit shpejt do të ndërhyjnë në hapjen e rrugëve", thuhet në përgjigjen e Zyrës për informim të Komunës së Podujevës.