Kosovë

Mbyllen shtatë biznese në Prizren, gjobiten 46 lokale të gastronomisë

 

Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë ka mbyllur disa lokale në Prizren mbrëmjen e së enjtes.

AUV-i ka shqiptuar 46 gjoba për lokale të gastronomisë në 3 ditët e fundit, 14 për persona fizikë dhe 7 biznese janë mbyllur.