Kosovë

Ferizaj shpërfill vendimin për kompensim të kryetarëve të fshatrave

 

Komuna e Ferizajt prej më shumë se një viti po e shpërfill një vendim të Kuvendit Komunal që e parasheh kompensimin e mëditjeve për përfaqësuesit e fshatrave dhe lagjeve urbane. Pavarësisht kësaj, ata nuk janë ndalur duke realizuar aktivitete të ndryshme me qëllim të ngritjes së problemeve të qytetarëve drejt institucioneve komunale

Asnjë cent nga 300 eurot e premtuara prej më shumë se një viti me anë të një vendimi të Kuvendit Komunal në Ferizaj nuk u është paguar përfaqësuesve të fshatrave dhe lagjeve urbane të kësaj ane për aktivitetet e ndërmarra.

Përfaqësuesit e fshatrave i kanë kërkuar Komunës që këto pagesa të ekzekutohen sa më parë që është e mundur.