Kosovë

Sot përfundon votimi nga diaspora për Dragashin

FOTO: KOHA/Ilustrim
 

Sot përfundon afati i votimit nga diaspora për zgjedhjen e kryetarit të Komunës së Dragashit.

Periudha e votimit me postë kishte filluar më 29 nëntor dhe pakon e supozuara me fletëvotime do të pranohen edhe sot.