Kosovë

Qemajl Aliu e merr detyrën

 

Sot, zyrtarisht është bërë pranim-dorëzimi i detyrës së kryetarit të Komunës së Shtimes, nga Naim Ismajli që udhëhiqte me këtë komunë te Qemajl Aliu i cili fitoi në balotazhi më 14 nëntor.

Në këtë ceremoni, Ismajli, ia ka dorëzuar mandatin kryetarit Aliu dhe njëherit i ka uruar suksese në drejtimin e Komunës së Shtimes, për katër vitet e ardhshme.