Kosovë

Në Malishevë bëhet pranim-dorëzimi i detyrës në mes të kryetarit të ri dhe atij paraprak

 

Me buqeta lulesh është pritur nga punonjësit e administratës komunale, Ekrem Kastrati, kryetari i ri i Komunës së Malishevës, të enjten rreth orës 09:00, kur është bërë pranim-dorëzimi i detyrës së kryetarit në këtë komunë.

Në zyrën e kryetarit të komunës Kastrati është pritur nga kryetari i deritashëm, Ragip Begaj. Begaj është shprehur i lumtur që mund të ia dorëzojë detyrën kryetarit Kastratit.