Kosovë

SDK-ja kërkon nga institucionet të hartojnë strategji për turizmin në Orllan

 

Përfaqësues të Organizatës Sundimi i Demokracisë në Kosovës (SDK) kanë kërkuar nga institucionet lokale dhe qendrore që të hartojnë strategji për zhvillimin e turizmin në fshatin Orllan të Podujevës.

Rexhep Zeka nga kjo organizatë, ka thënë se kjo pjesë e Komunës së Podujevës ka mjaft potencial edhe natyror edhe të monumenteve kultutore e historike që ndikojnë në zhvillimin e turizmit.