Kosovë

Përurohet ngrohtorja e parë me biomasë në Gjakovë, BE-ja investoi mbi 15 milionë euro

Foto: EO
 

Gjakova është bërë me ngrohtoren e parë me biomasë fal financimit nga Bashkimi Evropian (BE) për ndërtimin e impiantit të ri për furnizimin me ngrohje qendrore, raporton Ekonomia Online.

Ky është i vetmi impiant i kogjenerimit me biomasë në Kosovë dhe ka kushtuar mbi 15 milionë euro.