Kosovë

Çitaku: Për keqardhje që VV-ja po e refuzon vullnetin e qytetarëve

 

Nënkryetarja e Partisë Demokratike të Kosovës, Vlora Çitaku, ka thënë se është për keqardhje që Lëvizja Vetëvendosje po e refuzon vullnetin e qytetarëve, pasi këta të fundit reaguan më herët sot për rezultatin e rundit të dytë zgjedhor në Prizren.

VV-ja në Prizren bëri të ditur se është duke përpiluar ankesa, me pretendimet se në ditën e mbajtjes së balotazhit ka pasur presione ndaj votuesve dhe tendencë për ndryshimin e vullnetit qytetar në këtë komunë.