Kosovë

Lipjan, banorët kundërshtojnë vendosjen e ashensorit jashtë objektit të ish-“Ferronikelit”

 

Banorët e një objekti në Lipjan po ankohen se një biznes i cili kishte privatizuar ish-ndërtesën e “Ferronikelit” ka nisur të vendosë një ashensor përgjatë dhomave të tyre të gjumit pa pëlqimin e tyre. Ata po kërkojnë nga organet kompetente me urgjencë t’i ndërpresin punimet dhe të hetohet procedura e dhënies së pëlqimit.

Banorët e kompleksit të ish ndërtesës së “Ferronikelit” në sheshin “Adem Jashari” në Lipjan po kundërshtojnë vendosjen e një ashensori të jashtëm.

Ata kanë bërë një peticion kundër vendosjes së tij që po e bën biznesi “Vëllezërit e bashkuar”, i cili vite më parë e kishte privatizuar këtë objekt.