Kosovë

Prokuroria nis hetimet për zgjedhjet në Han të Elezit

 

Pas anulimit që Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa i bëri zgjedhjeve për kryetar të Hanit të Elezit, Prokuroria Themelore në Ferizaj ka njoftuar se ka nisur hetimet për rastin.

Të enjten, PZAP-ja njoftoi se i ka anuluar zgjedhjet në Han të Elezit pas ankesës së kandidatit Rufki Suma. Në arsyetim të anulimit thuhej se vendimi është marrë për shkak të presionit të Partisë Demokratike të Kosovës dhe kandidatit Mehmet Ballazhi ndaj votuesve.