Kosovë

Veseli: Javën e kaluar në Ferizaj janë shqiptuar 594 gjoba për mosrespektim të masave

 

Zëdhënësi i Policisë Rajonale të Ferizajt, Kanun Veseli ka thënë se Policia në Ferizaj është në terren për zbatim të masave.

Ai ka thënë se në javën që ka kaluar përveç 190 vërejtjeve për qytetarët ka shqiptuar 594 gjoba, prej tyre disa për maska, distancë dhe kundërvajtje të tjera për mosrespektim të masave.