Kosovë

Fushë-Kosova, qytet në rritje me mungesë infrastrukture

 

Çdo të dytën ditë, Haxhi Statovci nga Sllatina e Madhe e Fushë-Kosovës, me traktor udhëton për në Vrellë të Lipjanit për të mbushur rezervuarët me ujë për pije.

Statovci thotë se këtë rrugën e bën meqë nuk është i kyçur në rrjet të ujësjellësit dhe është alternativa e vetme për të siguruar ujë të pijshëm.