Kosovë

Azilantët në Magurë kërkojnë rregullimin e inventarit të dëmtuar

Foto: KTV
 

Ankesa për inventar të demoluar e mungesë sigurie kanë azilantët në Qendrën e Azilit në Magure të Lipjanit.

Sipas tyre, dyert dhe dritaret në këtë qendër nuk mbyllen, përderisa si shqetësim e kanë përmendur edhe, siç thonë, numrin e madh të tyre që banojnë në një dhomë të vogël.