Kosovë

Evitohet defekti, sot në Rahovec jepen dy dozat e vaksinës, për dozën e parë ka vetëm Astrazeneca

 

Në Rahovec është rregulluar printeri që ishte prishur një ditë më parë dhe sot po punohet me dhënien e dy dozave të vaksinës për qytetarët e kësaj komune.

Kështu ka njoftuar sot për KOHËN drejtori i QKMF-së, "Dr. Fahredin Hoti", në Rahovec, Dr. Elbunit Kryeziu.