Kosovë

Tollovi para qendrës së vaksinimit në Rahovec

Foto: KTV
 

Qytetarë të shumtë janë duke pritur të vaksinohen në një qendër të vaksinimit në Komunën e Rahovecit. Një pjesë prej tyre thonë se nuk kanë caktuar termin, derisa është krijuar tollovi në hapësirat ku po presin ata.

“Tollovi ka brenda dhe jashtë, po presim pa termin. Dje kam tentuar të vijë për vaksinim po s’kam mund të marrë vaksinën”, ka thënë një qytetar për KTV-në.