Kosovë

“Për 2-3 muaj vaksinohet krejt popullata e Gjakovës”

 

Procesi i vaksinimit në Komunën e Gjakovës po shkon mirë, ka thënë të enjten për KOHËN, Makfirete Berisha, infermiere kryesore në Qendrën e Vaksinimit të vendosur në sallën e sportit të objektit të Shkollës Fillore dhe të Mesme të Ulët "Fehmi Agani", në Gjakovë.

Rritja enorme e rasteve të infeksionit në ditët e fundit, por edhe mundësia e marrjes së masave të reja, besohet të ketë ndikuar në rritjen e numrit të atyre që paraqiten për vaksinim.