Kosovë

Vushtrria do të bëhet me Treg për Prodhuesit Vendor

 

Komuna e Vushtrrisë ka prezantuar sot projektin për ndërtimin e “Tregut për prodhues vendor” me donator kryesor agjencinë “Islamic Relief” në SHBA.

Kryetari i komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri, ka thënë gjatë një konference për media bashkë me përfaqësuesin e kësaj agjencie, Mohamed Soliman, se ky projekt përveç aspektit ekonomik e zhvillimor, do të ketë edhe dimensionin social dhe turistik.