Kosovë

Prej 4 vjetësh zvarritet projekti për riemërtimin e rrugëve në Ferizaj

Foto: KTV
 

Projekti për riemërtimin e rrugëve në fshatra dhe lagje urbane në komunën e Ferizajt, e po ashtu vendosja e numrave të shtëpive, ende nuk ka përfunduar.

I nisur para afro katër vjetësh, ai ka ngecur shkaku i procedurave tenderuese.