Kosovë

“Hidrodrini” nis me reduktime të ujit në Pejë

 

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Hidrodrini”, ka nisur aplikimin e reduktimeve të ujit në disa vendbanime të komunës së Pejës.

Sipas një njoftimi të “Hidrodrinit”, reduktimet do të përfshijnë disa pjesë të qytetit të Pejës dhe disa fshatra, të cilat furnizohen me ujë të pijshëm nga sistemi i burimit të Drinit të Bardhë.