Kosovë

Pushteti e opozita me vlerësime të kundërta për projektet në Fushë-Kosovë

 

Vlerësime të kundërta kanë dhënë zyrtarët komunalë të Fushë-Kosovës dhe ata të opozitës në këtë komunë për projektet e realizuara në disa fusha në këtë komunë gjatë këtij mandati qeverisës. Përderisa pushteti e ka numëruar sasinë e projekteve të realizuara, opozita ka folur për cilësinë dhe dështimet.

Drejtori për Planifikim Urban, Abdullah Prebreza, ka thënë se gjatë viteve 2018-2021 në Fushë-Kosovë janë asfaltuar 66 kilometra rrugë në qytet dhe në fshatrat e kësaj komune, ndërsa sivjet pritet që të asfaltohen edhe 28 km.