Kosovë

“Hidrodrini” thotë se uji është i pijshëm nga ujësjellësi në Pejë, Istog, Klinë dhe Junik

 

Kompania rajonale e ujësjellësit “Hidrodrini” në Pejë ka njoftuar konsumatorët në komunat që i mbulon, se uji nga sistemi i ujësjellësit është i pijshëm në komunën e Pejës, Istogut, Klinës dhe Junikut.

Me një komunikatë, “Hidrodrini” i është drejtuar konsumatorëve se pas shfaqjes së problemeve shëndetësore të banorët e fshatrave të Deçanit, e ku sipas “Hidrodrinit” fillimisht u dyshua se uji i pijes mund të ishte faktor helmimi, tashmë, siç thuhet në këtë komunikatë kanë filluar të shpërndahen informata të pasakta për cilësinë e ujit në komuna të tjera të zonës së mbulueshmërisë së “Hidrodrini”.