Kosovë

PDK-ja paralajmëron padi ndaj zyrtarëve komunalë të Lipjanit

 

Partia Demokratike e Kosovës, dega në Lipjan nëpërmjet një konference për media ka akuzuar ekzekutivin e komunës për mungesë të transparencës dhe llogaridhënie për projekte të caktuara, derisa tha se po iu mohohet e drejta për qasje në dokumente publike.

Sipas opozitës komuna asnjëherë nuk po ua ofron dokumentet fizike të kopjuara për projekte të caktuara.