Kosovë

Qe gjashtë ditë familja Shehu nga Kaçaniku strehohet në korridor të ndërtesës

 

Prej gjashtë ditësh familja Shehu nga Kaçaniku po vazhdon të përballet me mungesë të strehimit pasi që pronari legjitim i banesës në të cilën jetoi për 22 vjet, ishte kthyer nga Serbia dhe e kishte shitur atë. Ndërkaq, kjo familje dyanëtarëshe që nga vikendi i kaluar po e kalon natën nëpër korridore të ndërtesës.

Ata po vazhdojnë të kërkojnë strehim të përkohshëm nga institucionet dhe organizatat e bamirësisë me arsyetim se deri më tash nuk kanë gjetur mbështetje. KOHA, ditë më parë ka raportuar lidhur me këtë ngjarje.