Kosovë

Në spitalin e Gjakovës asnjë pacient me Covid 19

 

Spitali i Gjakovës këtë të enjte ka raportuar se për momentin nuk ka asnjë pacientë të shtrirë me Covid 19.

“Sot në institucionin tonë nuk kemi asnjë pacientë që trajtohet për Covid. Urojmë dhe shpresojmë që çdo dite të jete kështu” është thënë në njoftimin e spitalit të Gjakovë.