Kosovë

Ndërhyrjet në rrjetin e ujësjellësit "Gjakova", paralajmërohet kallëzim

Foto lustrim
 

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Gjakova” ka reaguar pasi disa banorë të Gjakovës dyshohet se kanë ndërhyrë në rrjetin e ujësjellësit duke e ndërprerë ujin.

“Duke marrë shkas nga disa banorë të pandërgjegjshëm të cilët gjatë intervenimeve private ndërhyjnë duke ndalë ujin nga rrjeti i ujësjellësit, i cili është nën menaxhimin e kësaj kompanie, rikujton se ndërhyrjet e tilla janë të kundërligjshme dhe si pasojë janë të dënueshme” është thënë në njoftimin e kësaj kompanie.