Kosovë

Lipjani me harta zonale, përplasen pushteti e opozita

 

Kuvendi Komunal i Lipjanit ka miratuar draft-projektin e hartave zonale. Seanca është përcjellë me përplasje pushtet-opozitë. Asamblistët e opozitës akuzuan drejtuesit e Komunës se ndërtuesve të caktuar me këtë plan u është mundësuar rritje e koeficientit për ndërtime të larta në zona të caktuara. Kërkesat e opozitës për ndryshime nuk janë marrë parasysh nga ekzekutivi.

Kuvendi Komunal në Lipjan me shumicë të votave ka miratuar draft-projektin e Hartave Zonale, por i gjithë debati është zhvilluar me akuza e kritika ndërmjet pushtetit dhe opozitës.

Aty kryetari i Komunës u kritikua se përfitues në këto harta zonale është vetëm ai me miqtë e tij e jo qytetarët.