Kosovë

Banorët e kundërshtojnë operimin e gurthyesit në Shalë – PK-ja ndërhyn pas zjarrvënies

 

Rreth 200 nënshkrime i kanë mbledhur banorët e fshatit Shalë të Komunës së Lipjanit për ta kundërshtuar nisjen e operimit të një gurthyesi në zonën malore të fshatit.

Ata thonë se gurthyesi do ta degradojë mjedisin dhe do ta ndotë lumin që kalon mes fshatit.