Kosovë

Hadri rishkarkohet nga posti i kryeshefit të “Çabratit”, dy javë pasi Apeli e ktheu në punë

Hadri rishkarkohet nga posti i kryeshefit të “Çabratit”, dy javë pasi Apeli e ktheu në punë
 

As dy javë s’kanë kaluar që kur Gjykata e Apelit vendosi që Berati Hadri të kthehet në pozitën e kryeshefit ekzekutiv të Kompanisë Rajonale të Mbeturinave “Çabrati” në Gjakovë, dhe ai është rishkarkuar nga bordi i drejtorëve të kësaj ndërmarrje.

Më 13 shkurt, Hadri kishte njoftuar përmes Facebookut se pas dy shkallëve të Inspektoratit të Punës, asaj të Gjykatës Themelore të Gjakovës, edhe Apeli kishte vendosur se ai duhet të kthehet në pozitën e kryeshefit me arsyetimin se shkarkimi i tij nga bordi i drejtorëve ishte i kundërligjshëm.