Kosovë

PDK-ja dyshon për keqpërdorim të votave në Lipjan, 18 vendvotime do të rinumërohen

 

Lipjan, 25 shkurt – Pas zgjedhjeve nacionale të 14 shkurtit kanë nisur reagimet dhe pakënaqësitë e shumta nga kandidatët për deputetë të Partisë Demokratike të Kosovës, dega në Lipjan.

Disa prej tyre po pretendojnë se kanë siguruar fakte që votat u janë vjedhur në disa vendvotime, me qëllim që të favorizohen kandidatët e “preferuar”.