Kosovë

26 qytetarë të Gjilanit të konfirmuar me COVID-19 në hospitalizim​

26 qytetarë të Gjilanit të konfirmuar me COVID-19 në hospitalizim​
 

26 qytetarë nga komuna e Gjilanit të konfirmuar me COVID-19 janë të hospitalizuar. Kjo është bërë e ditur pas një takimi të mbajtur të Komitetit për menaxhimin dhe parandalimin e përhapjes së COVID-19.

Nënkryetari i Gjilanit, Arbër Ismajli u ka bërë apel qytetarëve dhe bizneseve që japin shërbime që të vazhdojnë t’i respektojnë masat, vendosjen e maskës dhe mbajtjen e distancës.