Kosovë

Ish-hoteli “Karagaq” në Pejë, strehë e qenve endacakë

Ish-hoteli “Karagaq” në Pejë, strehë e qenve endacakë
 

Objekti i ish-Hotel Karagaqit në Pejë para luftës ka qenë një prej adresave më të preferuara të pejanëve.

Kurse qe disa vjet objekti me hapësirat e veta është bërë strehë e qenve endacakë, pasi është mbushur me mbeturina.

Banorët e lagjes “Zatra” dhe nxënësit e shkollës fillore “Vaso Pashë Shkodrani”, që kalojnë asaj rruge thonë se ndihen të pasigurt.