Kosovë

11 mësimdhënës dhe 9 nxënës të infektuar me COVID-19 në shkollat e Mitrovicës

11 mësimdhënës dhe 9 nxënës të infektuar me COVID-19 në shkollat e Mitrovicës
 

Gjendja e përgjithshme me pandeminw nëpër shkollat e komunës së Mitrovicës aktualisht vlerwsohet stabile.

Që nga fillimi i vitit të ri shkollor në Mitrovicë me Covid-19 janë infektuar 11 mësimdhënës dhe 9 nxënës, ndërsa aktualisht në këtë komunë nga gjithsej 32 shkolla, 30 janë duke zhvilluar mësimin sipas skenarit A.