Kosovë

Komuna dhe “Help” ndihmojnë 20 biznese të udhëhequra nga gratë

Komuna dhe “Help” ndihmojnë 20 biznese të udhëhequra nga gratë
 

Komuna e Podujevës dhe Organizata “Help” kanë nënshkruar në marrëveshje bashkëpunimi nëpërmjet së cilës do të ndihmojnë bizneset që udhëhiqen nga gratë.

Në bazë të kësaj marrëveshje, “Help” do të financojë afro 3 mijë euro, ndërsa komuna pak më shumë se 13 mijë euro.