Kosovë

QKMF-ja në Fushë Kosovë furnizohet me pajisje dhe material shpenzues

 

Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare në Fushë Kosovë është pajisur sot me material shpenzues.

Dorëzimin e tyre e ka bërë ministri në detyrë i Shëndetësisë Armend Zemaj.