Kosovë

Vërshime në disa zona në Podujevë pas reshjeve të fundit

 

Si pasojë e reshjeve të borës dhe shiut në Komunën e Podujevës ka pasur vërshime në disa zona.

Për të parë nga afër gjendjen e krijuar, kryetari i Komunës së Podujevës, Shpejtim Bulliqi, së bashku me drejtorët e drejtorive përkatëse kanë vizituar pjesën e qytetit te Lagja “Shala” dhe “Tovërlanët” ku si pasojë e ngushtimit të shtratit të përroskës dhe daljes së saj nën rrugën magjistrale uji ka vërshuar.