Kosovë

Për shkak të problemeve me turbullirat e ujit, inspektohet kanali i Iber Lepencit

Për shkak të problemeve me turbullirat e ujit, inspektohet kanali i Iber Lepencit
 

Për shkak të problemeve me turbullirat e ujit dhe reduktimeve në disa pjesë të Mitrovicës dhe Komunës së Vushtrrisë, sot është inspektuar kanali i Iber Lepencit.

Sipas njoftimit nga Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”, se për rajonin e Mitrovicës turbullirat janë nga liqeni i vogël i Pridvoricës.