Kosovë

Malisheva dhe AKEE nënshkruajnë marrëveshje për efiçiencë të energjisë

Malisheva dhe AKEE nënshkruajnë marrëveshje për efiçiencë të energjisë
 

Komuna e Malishevës dhe Agjencia e Kosovës për Efiçencë të Energjisë u pajtuan për bashkëpunim dhe implementim të pilot projektit “Promovimi i Efiçencës së Energjisë në nivel lokal përmes zbatimit të masave të Efiçencës së Energjisë''.

Sipas njoftimit për media, marrëveshja u nënshkrua mes Arsim Kuliqit, kryeshef ekzekutiv dhe nënkryetarit të Komunës së Malishevës, Hajdin Berisha.