Kosovë

Në Mitrovicë hiqen nga marketet gështenjat, u raportua se po shiteshin të mykura

Në Mitrovicë hiqen nga marketet gështenjat, u raportua se po shiteshin të mykura
 

Inspektorët në Komunën e Mitrovicës kanë larguar gështenjtat nga marketet pasi është vërtetuar se pjesa dërmuese e tyre janë të mykura dhe të krimbura.

Kjo ka ardhur pas ankesave të shumta që kanë marrë nga qytetarët.