Kosovë

Fshati Bibaj dhe Sojevë organizojnë ceremoni në shenjë respekti për SHBA-në

Fshati Bibaj dhe Sojevë organizojnë ceremoni në shenjë respekti për SHBA-në
 

Në shënjë respekti për SHBA-në, banorët e fshatit Bibaj dhe Sojevë, kanë organizuar një ceremoni.

Në ceremoni morën pjesë përfaqësues të KFOR-it amerikan, Policia e Kosovës dhe zyrtar të institucioneve publike.