Kosovë

Si pasojë e vërshimeve, dy lokalitete në Lipjan tash e 4 ditë janë pa ujë të pijshëm

Si pasojë e vërshimeve, dy lokalitete në Lipjan tash e 4 ditë janë pa ujë të pijshëm

Banorët e fshatit Grackë e Vjetër dhe Jeta e Re në Lipjan, prej katër ditësh kanë mbetur pa ujë të pijshëm, derisa vërshimet kanë dëmtuar gypin e ujësjellësit.

 

Banorët e fshatit Grackë e Vjetër dhe Jeta e Re në Lipjan, prej katër ditësh kanë mbetur pa ujë të pijshëm, derisa vërshimet kanë dëmtuar gypin e ujësjellësit.

Banorët po kërkojnë nga komuna dhe kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” ta riparojnë me urgjencë defektin e shkaktuar.