Kosovë

Rëndohet gjendja në Vushtrri nga vërshimet

 

Kryetari i komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri ka njoftuar se gjendja në këtë komunë pas vërshimeve është rënduar.

Tahiri përmes një njoftimi në Facebook ka bërë të ditur se vërshimet nga lumi Sitnica kanë rënduar gjendjen e ekonomive familjare dhe banorëve në pjesën e qytetit, afër lumit Sitnica.