Kosovë

Mbyllet çerdhja në Fushë-Kosovë, gjashtë punëtorë dolën me koronavirus

Mbyllet çerdhja në Fushë-Kosovë, gjashtë punëtorë dolën me koronavirus
 

Zyrtarët komunalë të Fushë-Kosovës e kanë mbyllur çerdhen publike “Gëzimi ynë” në këtë komunë, pasi gjashtë punëtorë kanë rezultuar pozitivë me koronavirus. Në një njoftim të Komunës thuhet se çerdhja publike do të jetë e mbyllur deri më 20 dhjetor.

“Njoftojmë prindërit që i kanë fëmijët e tyre në çerdhen publike ‘Gëzimi Ynë’ në Fushë-Kosovë se çerdhja do të mbyllet përkohësisht derisa të krijohen rrethana të reja të favorshme pune. Pas testimit të stafit punonjës të IP ‘Gëzimi Ynë’, gjashtë punëtorë të këtij institucioni kanë rezultuar pozitivë me COVID-19. Sipas rekomandimit të IKSHP-së për shkak të sigurisë së fëmijëve dhe stafit të punëtorëve jemi të detyruar të mbyllim çerdhen nga data 03 dhjetor deri më 20 dhjetor 2020”, thuhet në njoftimin e Komunës së Fushë-Kosovës.