Kosovë

Në Spitalin e Pejës, 24 pacientë me COVID-19 në gjendje të rëndë

Në Spitalin e Pejës, 24 pacientë me COVID-19 në gjendje të rëndë
 

Spitali i Pejës ka bërë të ditur se 132 pacientë me koronavirus janë duke u trajtuar në këtë institucion shëndetësor.

Sipas njoftimit të së mërkurës, 104 pacientë janë në oksigjeno-terapi, tre në respiratorë dhe 24 prej tyre janë në gjendje më të rëndë.